Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 17:38 Yorum: 0

Beşiri'de muhtarlar kaçak elektrik konusunda bilgilendirildi

Beşiri’de Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi'nce(DEDAŞ), kaçak elektriği önlemek için muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı

Beşiri'de muhtarlar kaçak elektrik konusunda bilgilendirildi

BATMAN (AA) - Beşiri’de Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi'nce(DEDAŞ), kaçak elektriği önlemek için muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda'ki toplantıya İlçe Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar, DEDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun ve Mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Dedaş İL Müdürü Dursun, amaçlarının kaçak elektiriğin önüne geçmek ve daha sağlıklı hizmet sunmak olduğunu söyledi.

Genel merkezin aldığı kararlar doğrultusunda tüm trafolara pano takıp merkezi kurduklarını belirten Dursun " Bazı köy muhtarları buna karşı çıkmıştır.Halk arasında kayıp elektriğin vatandaşların faturasına yansıtılacak gibi söylemlerin asılsız olduğu böyle bir dağılım olmayacak.Amaç sadece hangi trafoda nekadar enerji tükedildiğini tespit etmektir" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber