Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ekim 2020 - 18:58 Yorum: 0

Beslenme Uzmanı İmren Öztürk: "Sporcular için kritik mevsim"

Beslenme Uzmanı İmren Öztürk, mevsim geçişinde sporcuları uyardı. Öztürk, "Vaka sayısı artarken sporcular çok dikkat etmeli. Uzmana danışarak beslenmeli...

Beslenme Uzmanı İmren Öztürk: 'Sporcular için kritik mevsim'

Beslenme Uzmanı İmren Öztürk, mevsim geçişinde sporcuları uyardı. Öztürk, "Vaka sayısı artarken sporcular çok dikkat etmeli. Uzmana danışarak beslenmeli ve bağışıklıklarını güçlendirmeli" dedi.

Beslenme Uzmanı İmren Öztürk, kış aylarının gelmesiyle birlikte sporcuları uyardı. Salgının yayılmasına dikkat çeken Öztürk, "Pandemiden önce de bu mevsimlerde genellikle grip gibi hastalıklara yakalanırdık ve bağışıklığımız etkilenirdi. Şimdi pandemi var ve herkes dikkat edip bağışıklık güçlendirici gıdalar tüketmeli. Özellikle de sporcular bu konuda daha hassas olmalı. Çünkü onlar hastalığa yakalanır ve yanlış beslenirler ise o zaman eski formlarına ulaşmaları uzun zaman alabilir. Mutlaka bir uzmana danışarak hareket etmeleri gerekiyor. Bağışıklıkları güçlü olursa hastalıktan daha çok korunurlar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber