Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 26 Mart 2019 - 15:43 Yorum: 0

Beşler ve Aneda Gıda’dan ’mantı’ için işbirliği

Et ve et ürünleri sektörünün önemli şirketlerinden Beşler ve mantı sektöründe hizmet veren Aneda Gıda işbirliğine gitti.

Beşler ve Aneda Gıda’dan ’mantı’ için işbirliği

Et ve et ürünleri sektörünün önemli şirketlerinden Beşler ve mantı sektöründe hizmet veren Aneda Gıda işbirliğine gitti. Şirketler, birlikte üretecekleri mantıları "Beşler İnciana Mantı" ismiyle piyasaya çıktı.

Et ve et ürünleri sektörünün önemli şirketlerinden Beşler ve mantı sektöründe hizmet veren Aneda Gıda ile işbirliğine gitti. Yapılan bilgilendirmede; Beşler; Aneda Gıda ile mantı üretimi için işbirliğine giderek, Aneda Gıda'nın üretim tesislerinde üretilecek olan "Beşler İnciana Mantı" ile Türkiye'de pazarına girdi.

Beşler Sucuk Genel Müdürü Yılmaz Buldu, törende yaptığı açıklamada; "Beşler sucuk olarak bugünkü imzaların iki taraf içinde hayırlı olmasını dileriz. Bu işbirliğinin ardından insanlarımızın bambaşka bir mantı deneyimi ile tanışacağına inanıyoruz. 1945'ten bu yana kırmızı et ve et ürünleri sektöründe faaliyetlerini sürdüren Beşler, güçlü işbirlikleri yoluna devam edecek" şeklinde konuştu.

Beşler ve Aneda Gıda’dan ’mantı’ için işbirliği

Beşler ve Aneda Gıda’dan ’mantı’ için işbirliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber