Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Aralık 2017 - 15:48 Yorum: 0

Besni’de hayırsever iş adamından öğrencilere bot yardımı

İsmini vermek istemeyen Besnili hayırsever bir iş adamı tarafından Besni Eğitim Vakfı İlkokuluna ve Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu İlkokuluna bot yardımı...

Besni’de hayırsever iş adamından öğrencilere bot yardımı

İsmini vermek istemeyen Besnili hayırsever bir iş adamı tarafından Besni Eğitim Vakfı İlkokuluna ve Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu İlkokuluna bot yardımı yapıldı.

Besnili hayırsever iş adamı tarafından Besni Eğitim Vakfı İlkokuluna 234 adet, Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu İlkokuluna 370 adet olmak üzere toplam 604 adet bot gönderildi. Okullarda gerçekleştirilen bot dağıtımına İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Eğitim Vakfı Okul Müdürü Mahmut Özsunar, Besni Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Uğur Yardımlı, idari personeller ve öğretmenler katıldı. Çocukların yapılan yardım ile yaşadığı mutluluğu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yazar, "Öğrencilerimizin gözlerinin içinin gülmesi ve yaşadığı mutluluk gerçekten tarif edilemez. Hiçbir öğrenci ayrımı yapılmaksızın yapılan bu yardımla çocuklarımızın soğuk kış günlerinde ayakları üşümeyeceği gibi, içlerindeki yardımseverlik duygusu perçinlenecektir. Onlara bugünlerde yapılmış olan bu yardımın gelecekte meyvesini vereceğinden hiç şüphemiz yok. Ülkemizin yarınları olan bu çocuklarımıza yaşatılan bu mutluluktan dolayı başta Hayırsever İş adamımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Besni’de hayırsever iş adamından öğrencilere bot yardımı

Besni’de hayırsever iş adamından öğrencilere bot yardımı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber