Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Temmuz 2017 - 09:08 Yorum: 0

BESYO için spor çalışmaları sürüyor

ARÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okuluna hazırlık için çalışmalarını sürdüren bir grup öğrenci, hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

BESYO için spor çalışmaları sürüyor

ARÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okuluna hazırlık için çalışmalarını sürdüren bir grup öğrenci, hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Haftanın beş günü spor salonunda spor yapan sporcular, istedikleri bölümler için oldukça istekli çalışıyor.

Bu yıl yapılacak olan ARÜ Besyo müsabakaları için Ardahan'da spor salonlarında hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. BESYO başvurularının bitimi ile öğrenciler müsabakaya hazırlık için spor salonlarında çalışmaya başladı.

1 ila 4 Ağustos tarihleri arasında Yenisey kampüsünde yapılacak olan müsabakalarda öğrenciler iki hakka sahip olacak. Farklı branşlardaki bu müsabakalarda mücadele edecek öğrenciler çalışmalar kapsamında parkur kurdu. Tecrübeli hocalar dan da taktik alan öğrencilerin emeği ve çabası taktire şayan.

Kurulan parkurda saniyeler ile yarışan sporcular Işığa karışmak için gün boyu antrenman yapıyor.

BESYO için spor çalışmaları sürüyor

BESYO için spor çalışmaları sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber