Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 23 Ekim 2017 - 16:33 Yorum: 0

BESYO öğrencisi halter şampiyonasında üçüncü oldu

Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Milli Sporcu Melike Günal,...

BESYO öğrencisi halter şampiyonasında üçüncü oldu

Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Milli Sporcu Melike Günal, Arnavutluk'un Durres kentinde 17-21 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Avrupa üçüncüsü oldu.

Çorum'da düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası elemelerinde şampiyon olarak Türkiye'yi, Durres'deki Avrupa Halter Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Melike Günal, koparmada 86 kilogramda, silkmede ise 110 kilogram kaldırarak Avrupa üçüncüsü oldu. Toplamda 196 kilogram kaldıran Melike Günal, gerek Adıyaman Üniversitesini gerekse de Türkiye adına büyük bir başarıya imza attı. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Günal'a başarısından dolayı teşekkür eden Adıyaman Üniversitesi BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Murathan, başarılarının devamını diledi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise Günal'ı tebrik ederek, "Sporcu evladımızı tebrik ediyorum. Gerek üniversitemiz gerekse de ülkemiz adına sevindirici bir zafer elde etmiştir. İnşallah başarılarının devamı da gelecektir" dedi.

BESYO öğrencisi halter şampiyonasında üçüncü oldu

BESYO öğrencisi halter şampiyonasında üçüncü oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber