Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ağustos 2017 - 14:13 Yorum: 0

Beton mikseri kazasında ölen gencin yakınları: "Yetkililer İstanbul’daki bu kamyon terörüne dur desinler"

İstanbul Kadıköy'de köprü üstünden bariyerleri aşarak düşen beton mikserinin altında kalan araçta hayatını kaybeden Ergani Özcan'ın yakınları "Maalesef...

Beton mikseri kazasında ölen gencin yakınları: 'Yetkililer İstanbul’daki bu kamyon terörüne dur desinler'

İstanbul Kadıköy'de köprü üstünden bariyerleri aşarak düşen beton mikserinin altında kalan araçta hayatını kaybeden Ergani Özcan'ın yakınları "Maalesef kamyon teröründe 28 yaşında bir yavrumuzu kaybettik. Bu son olsun. Yetkililere buradan sesleniyorum. İstanbul'daki bu kamyon terörüne dur desinler" diyerek olaya tepki gösterdi.

Dün akşam saatlerinde Kadıköy Göztepe'de meydana gelen olayda Turan D. yönetimindeki beton mikseri sanayi köprüsü üzerinden bariyerleri aşarak bir aracın üzerine düştü. Talihsiz kazada sırasında yoldan geçen Ergani Özcan (28) idaresindeki otomobil beton mikserinin altında kaldı. 7 kişinin de yaralandığı kazada Ergani Özcan olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası Adlı Tıp Kurumuna kaldırılan Ergani Özcan'ın cenazesi yakınları tarafından alındı. 3 yıllık evli olan mobilya ustası Ergani Özcan'ın cenazesinin bugün ikindi namazı müteakip Florya Şenlik Köyü Camii'nde kılınacak cenaze namazının aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

"Saniyelerle yaşıyoruz"

Ergani Özcan'ın yakını Nazım Aksu, "İstanbul'da yaşamımız o kadar tehlikeli durumlara düştü ki, saniyelerle yaşıyor, saniyelerle ölüyoruz. Maalesef kamyon terörüne 28 yaşında bir yavrumuzu kaybettik. Allah geride kalanlara sabır versin. Bu son olsun. Yetkililere buradan sesleniyorum. Rica ediyorum. İstanbul'daki bu kamyon terörüne dur desinler. Yeter artık bu son olsun. Her gün kamyonlarla çarpışacağız, altında kalacağız diye aklımız başımızdan gidiyor. Bu kadar vurdum duymazlık olmaması lazım. İnsanları, insan yerine koyması lazım bu kamyon şoförlerinin. Çok acılıyız. Allah anne ve babasına sabır versin" dedi.

Talihsiz kazada hayatını kaybeden Ergani Özcan'dan geriye ise eşi ile birlikte çekilmiş hatıra fotoğrafı kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber