Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

Beton şantiyesinde kaza: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre, küçük sanayi sitesinde bulunan bir beton şantiyesinde Sezer N. isimli işçi karma makinesinin içerisine girdi.

Beton şantiyesinde kaza: 1 ölü

Düzce'de bir beton şantiyesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre, küçük sanayi sitesinde bulunan bir beton şantiyesinde Sezer N. isimli işçi karma makinesinin içerisine girdi. Bu esnada bir başka işçinin karma makinesini çalıştırması sonucu Sezer N., ağır şekilde yaralandı.Yardım çığlıkları üzerine durdurulan makinenin içerisinden mesai arkadaşları tarafından çıkarılamayan Sezer N.'yi kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ve sağlık ekipleri harç karıştırma makinesinin içinde bulunan işçiyi uzun uğraşlar sonucu ağır yaralı olarak çıkartarak hazırda bekletilen ambulans ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sezer N., devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber