Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Mayıs 2016 - 14:24 Yorum: 0

‘Betonarme Temeller’ Konulu Konferans Düzenlenecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’daki mimar, mühendis ve müteahhitlere yönelik ‘Betonarme Teme..

‘Betonarme Temeller’ Konulu Konferans Düzenlenecek

MALATYA (İHA) Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’daki mimar, mühendis ve müteahhitlere yönelik ‘Betonarme Temeller’ konulu bir konferans düzenleniyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi teknik personelinin yanı sıra Malatya’daki mimar, mühendis ve müteahhitlere yönelik ‘Betonarme Temeller’ konulu bir konferans düzenliyor. İnönü Üniversitesi ve İnşaat Mühendisleri Odası Malatya Temsilciliği ile ortaklaşa düzenlenen konferans 5 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleşecek.
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Zekai Celep tarafından verilecek olan konferansta, geoteknik bilgiler, zemin gerilmeleri kontrolü, temel kesit hesapları, oturma hesapları, zeminin emniyetli taşıma gücü, zemin yatak katsayısı ve temel türlerinden, duvar altı temeller, tekil temeller, sürekli temeller, bağ kirişleri, kadye temeller, kazıklı temeller ve örneklemeler ile ilgili sunum eşliğinde bilgiler verilecek. Soru-cevap kısmının da olacağı konferansa, başta mimar, mühendis ve müteahhitlerin yanı sıra belediye personelleri ile vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber