Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:02 Efeler’de Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor12:02 Denizova GES projesinin yüzde 60’ı tamamlandı12:02 Meyve bahçelerinde artık bungalov yetişiyor, ne denetim var ne estetik12:02 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:02 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Amerika Birleşik...12:02 Başer’den açık hava sinemaları projesi12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Bizim savcılığ...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Biz soruşturmayı...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Böyle miktarda...12:00 Türk Telekom’dan çevreci veri merkezi çözümleri11:59 Geyiğe çarpan minibüste 2 kişi yaralandı11:59 ‘Menteşe’de Gençler İşte’ projesinde mesleki ve işbaşı eğitimleri tamamland...11:59 İran müziğinin iki ustası 9 Kasım’da İstanbul’da11:58 Kırıkkale’de "otobüsüm nerede" uygulaması başladı11:58 Üstgeçidi kullanmayan genç otomobilin çarpmasıyla metrelerce uçtu11:58 Türk Ocağında ’Hz. İnsan olma yolunda Nebevi Ahlâk’ konulu konferans11:55 Otomobilin otobüs durağına daldığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi11:52 Pursaklar’da Tekne Orucu tutan miniklerin iftar sevinci
Sami Er
Yerel 22 Mayıs 2017 - 18:13 Yorum: 0

BEÜ Kdz. Ereğli MYO’da mezuniyet heyecanı

Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

BEÜ Kdz. Ereğli MYO’da mezuniyet heyecanı

Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları, BEÜ senato üyeleri ile akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Tören öğretim üyeleri ile öğrencilerin izleyicilerin büyük alkışları ile Spor Salonuna girişi ile başladı.

2016-2017 yılı mezunları adına konuşmayı Bilgisayar Teknolojileri Bolumu Bilgi Guvenliği Teknolojisi Programı öğrencisi Emre İzmir yaptı. İzmir'in ardından Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfat Hacıoğlu bir konuşma yaptı.

Hacıoğlu'nun konuşmasında sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer bir konuşma yaptı. Mezun olan öğrencilere başarılar dileyen Özer şunları söyledi:

"Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu'ndan 315 öğrencimizi mezun etmenin, geleceğe uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün diplomalarını alacak olan sevgili öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Ereğli kampüsümüzün genç bir eğitim birimi olan meslek yüksekokulumuzda, son yıllarda çok sayıda yeni program açtık ve öğrenci sayısında da önemli artışlar sağladık. Eğitim-öğretimle ilgili altyapıyı çok iyi bir noktaya getirdik. Bundan sonra da bu yatırımlarımız artarak devam edecektir. Tüm bu süreçlerde bizlere destek olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Ereğli TSO Başkanımıza, hayırseverlerimize ve tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca tüm bu süreçleri büyük bir özveriyle ve başarıyla yürüten Kdz Ereğli MYO Müdürümüz Sayın Rıfat Hacıoğlu'nu ve çalışma arkadaşlarını da kutluyor ve teşekkür ediyorum."

Tören konuşmalarının ardından Yüksekokulu ve programları derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisi Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgi Guvenliği Teknolojisi Programı öğrencisi Emre İzmir'e ödülünü BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer verdi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar Öğr. Gör. Hacı Mehmet Kurt eşliğinde yemin ettiler.

Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

BEÜ Kdz. Ereğli MYO’da mezuniyet heyecanı

BEÜ Kdz. Ereğli MYO’da mezuniyet heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber