Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:38 Bakan Yerlikaya: “41 ilde uyuşturucuya karşı düzenlenen ‘Narkoçelik-12’ ope...08:36 Rönesans Rezidans’tan sağ kurtulmayı başaran adam, depremin üzerinden aylar...08:25 Çavdarhisar’da Köylere Hizmet Götürme Birliği yeni sezona hazır08:23 Kütahya’da bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu ele g...08:22 Başkan Mustafa Önsay’dan Milletvekili Kasap’ın Şehir Hastanesi açıklamasına...08:15 Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak sat...08:13 İzmir’de iki ayrı fabrikada çıkan yangın kontrol altında08:04 Kütahya’da trafik denetimlerinde 382 sürücüye cezai işlem uygulandı08:04 Hisarcık’ta satranç turnuvası07:56 AB Konseyi Başkanı Charles Michel: "Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak ist...07:35 Milas’ta orman yangını06:56 İzmir’de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor06:54 Maltepe’de korkutan iş yeri yangını: Restoran alev alev yandı06:43 Üç ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi06:09 İzmir’de 3 ayrı plastik fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi...04:21 UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalış...04:08 Hırvatistan’daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti02:57 Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında02:52 Tokat’ta 4.1 büyüklüğünde ikinci deprem02:05 Bakan Yerlikaya: “(Tokat’ta deprem) An itibari ile olumsuz bir durum yoktur...
Yerel 24 Ocak 2017 - 17:23 Yorum: 0

BEÜ Rektörü Yardım görevi devraldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörlüğüne atanan Prof.

BEÜ Rektörü Yardım görevi devraldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, düzenlenen törenle görevi devraldı.

Sivil toplum kuruluşları, akademik ve idari personelin katılımıyla rektörlük makamında gerçekleştiren devir teslim töreninde Bitlis Eren Üniversitesinin kurucu Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru'dan görevi devralan Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, bayrağı daha ileriye taşıyacağını söyledi. Bugünün Bitlis ve üniversite adına önemli bir gün olduğunu ve bütün gayesinin üniversite ölçeğinde Bitlis'e ve ülkemize katkı sağlamak olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Yardım, "Bizim burada yapacağımız her bir faaliyet, her bir gelişme direkt olarak Bitlis'e yansıyacak ve dolayısıyla da ülkemize yansıyacak. Burada hiçbir zaman yalnız olmayacağımı biliyorum. Bu sürece başladığım zaman STK'ların ciddi anlamda desteğini aldım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz her zaman söylüyorum burada sağlık sektörüne yönelmek. Tıp Fakültesi bizim için olmazsa olmazlar arasında olacak. Sağlık kampüsümüzü kurmaya çalışacağız. Diğer projelerimizi de zamanla uygulamaya geçireceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışma arkadaşlarıyla beraber üniversiteyi bu noktaya getirdiklerini belirten Prof. Dr. Mahmut Doğru ise, bugüne kadar çalıştığı tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Prof. Dr. Doğru; "Biz göreve geldiğimizden beri ilk önce altyapıyı tamamladık. Altyapı tamamlanmadan üst yapıyı yapamazsınız. Şu anda yüzde 90 oranında binalarımızı tamamlamış durumdayız. Geriye kalan yüzde 10'luk kısmında 1-2 yıl içinde tamamlanacağını umuyorum. Görev yaptığım 8 yıl içerisinde altyapı olsun diğer girişimler olsun hepsi tamamlanmış durumda. Sizlerin belki birkaç dokunuşla biraz daha rahat bir şekilde üniversitemizi, ilimizi bizim dilediğimiz seviyeye ulaştıracağınıza eminim. Yeni görevinizin üniversitemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, tekrardan sizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber