Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Mayıs 2022 - 15:27 Yorum: 0

BEÜ’ takımları kano yarışmasındaki başarısı

American Society of Civil Engineers (ASCE) topluluğunun "Concrete Canoe Competition" adıyla İstanbul'da düzenlediği kano yarışmasında Zonguldak BEÜ kano...

BEÜ’ takımları kano yarışmasındaki başarısı

American Society of Civil Engineers (ASCE) topluluğunun "Concrete Canoe Competition" adıyla İstanbul'da düzenlediği kano yarışmasında Zonguldak BEÜ kano takımı derece kazandı.

Bu sene 6.'sı İstanbul Teknik Üniversitesinde düzenlenen Beton Kano Proje Yarışmasına Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2 kano takımı ile katıldı. Karaoğlan ve Siyah İnci kano takımları ile İncivez 1 ve Siyah İnci kano takımı İstanbul Teknik Üniversitesi Gölet'indeki yarışma sürecini tamamladı.

Öğrencilerin yapı malzemesi, beton ve yapısal tasarım konularındaki teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürmesini sağlayarak betondan kano tasarladıkları bir yarışma olan Beton Kano Yarışmasında öğrenciler toplam 2 aylık sıkı bir çalışma süreci geçirdi. Bu çalışmaların neticesinde öğrenciler evine dereceyle dönerken, 20-21 Mayıs tarihlerinde açıklanan sonuçlara göre Karaoğlan kano takımı Türkiye 2.si, Siyah İnci Kano Takımı ise Türkiye 4.sü oldu.

Uzun uğraşlar sonucu kazanılan ödüller her iki takım öğrencileri tarafından heyecanla kutlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber