Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:38 Yorum: 0

BEÜ Uluslararası Bilim Ve Gençlik Haftası Etkinlikleri Dördüncü Gününde Bekir Develi’yi Konuk Etti

Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Etkinlikleri dördüncü gününde şenlik enerjisi hiç düşmeden devam etti.

BEÜ Uluslararası Bilim Ve Gençlik Haftası Etkinlikleri Dördüncü Gününde Bekir Develi’yi Konuk Etti

Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Etkinlikleri dördüncü gününde şenlik enerjisi hiç düşmeden devam etti. Oyun alanlarında düzenlenen etkinliklere öğrencilerin katılımı oldukça yoğundu.

Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'nda "Erkek Arkadaş" adlı oyunla başlayan etkinlikler, Farabi Spor Salonunda öğrenci gruplarından "Vişne Reçeli" ve "Onur Curi Band" ve "Karadeniz Rock" müzik gruplarının verdikleri konserlerle devam etti. BEÜ Devlet Konservatuvarı Öğrt. Gör. Dilek Yücel'in yönettiği Şan Sınıfı konseri de şenliğin dördüncü gününde bahara yakışır zariflikte bir gece yaşattı.

Etkinliklerin yanı sıra Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde de ayrı bir heyecan vardı. Ünlü sunucu ve stand-up sanatçısı Bekir Develi "Ünlü Mamuller" başlıklı gösterisiyle izleyenleri kahkahaya boğdu. Bekir Develi Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nin çok güzel bir salon olduğunu, kültür merkezinin yapımında başta Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere emeği geçen herkesin emeğine sağlık diyerek merkezi çok beğendiğini ifade etti. Keyifle izlenen gösteri sonunda Develi izleyicilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Gösteri sonunda Günün anısına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu Bekir Develi'ye teşekkür plaketi takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber