Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Eylül 2016 - 13:08 Yorum: 0

BEÜ’de kişisel mihabody, pilates ve fitness kursları başlıyor

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Beden ve Spor Yüksekokulu tarafından 19 Eylül 2016 tarihi itibariyle kişisel mihabody, pilates ve fitness kursları başlayacağı...

BEÜ’de kişisel mihabody, pilates ve fitness kursları başlıyor

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Beden ve Spor Yüksekokulu tarafından 19 Eylül 2016 tarihi itibariyle kişisel mihabody, pilates ve fitness kursları başlayacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, "BEÜ Sürekli Eğitim Merkezi etkinlikleri kapsamında; 19 Eylül 2016 Pazartesi günü itibariyle Kişisel Mihabody, Kişisel Pilates ve Kişisel Fitness Kursları başlayacaktır. Beden ve Spor Yüksekokulumuz tarafından 19 Eylül 2016 tarihi itibariyle "Kişisel Mihabody, Kişisel Pilates ve Kişisel Fitness Kursları" açılması planlanmaktadır. Müracaatlar başlamıştır." denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber