Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 10:43 Yorum: 0

BEÜ'de okulun spor takımlarını belirleme çalışmaları

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ), 2014-2015 eğitim-öğretim yılı içerisinde Üniversite Sporları Federasyonu'nca düzenlenecek yarışma ve müsabakalara katılacak öğrencileri belirlemek...

BEÜ'de okulun spor takımlarını belirleme çalışmaları

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ), 2014-2015 eğitim-öğretim yılı içerisinde Üniversite Sporları Federasyonu'nca düzenlenecek yarışma ve müsabakalara katılacak öğrencileri belirlemek amacıyla seçmeler yapıldı.

Doç. Dr. Ali Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, çeşitli spor müsabakalarında düzenlenecek yarışmalarda okulu temsil edecek sporcuları belirlemek için çalıştıklarını söyledi.

Özellikle kick-boks ve muay-thai dallarında oldukça iddialı olduklarını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Çünkü bu spor dallarında çalışmaları Milli Takım Antrenörü Öğretim Görevlisi Gülcan Tekin ve yine Milli Takım Antrenörü Ömer Uğur yürütecekler. Her geçen yıl Bitlis Eren Üniversitesi'ni sporun daha üst seviyelerinde görmek temel hedefimizdir. Ayrıca öğrencilerimizin üniversitemizin sunacağı olanaklarla sporun sosyal boyutu içerinde çeşitli kazanımlar elde edebilmeleri sportif başarı kadar önem verdiğimiz bir hedeftir. Rektörlüğümüzün verdiği sonsuz destek ve SKS Daire Başkanlığı ile yürüttüğümüz ortak ve koordineli çalışmaların sonucunda, çok kısa süre içerisinde hedeflerimize ulaşacağımıza olan inancımız tamdır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber