Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Eylül 2016 - 14:58 Yorum: 0

“BEÜFİT“ de sona gelindi

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin çok yakında hizmete açacağı "BEÜFİT" Personal Training Stüdyosu yakında hizmete girecek.

“BEÜFİT“ de sona gelindi

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin çok yakında hizmete açacağı "BEÜFİT" Personal Training Stüdyosu yakında hizmete girecek.

Son teknoloji ile üretilen EMS (Electro Muscle Stimulation) sistemine dayalı yeni nesil bir spor deneyimine BEÜFİT ile hazır olun. BEÜFİT'te alanlarında uluslararası sertifikaya sahip öğretim elemanları eşliğinde EMS kullanımının yanı sıra Pilates, Fitness, Boks branşlarında hizmet verecek.

Zayıflamayan kalmayacak

Obezite ile mücadelede son teknoloji olarak gösterilen, büyükşehirlerde yaygın olarak birçok stüdyosu bulunan EMS (Electro Muscle Stimulation) sistemi; son derece pratik olan elektrod sistemi ile 10 ayrı ana kas bölgesini aynı anda uyararak ileri seviyede bir antrenman uygulaması imkânı sağlıyor.

Ayrıca bu sayede konvansiyonel yöntemlerle çalıştırılması neredeyse imkânsız olan derin kas gruplarını da olumlu etkiliyor. Yapılan antrenmanlarla metabolik ve enzim aktivasyonu hızlanıyor ve böylece vücudun enerji tüketimi hızla artıyor. Kas performansı artıyor ve fazla yağ enerji olarak yakılıyor. Bu etki antrenmandan sonra bile saatlerce devam ediyor. Sonuçlar hızla ve gözle görülür bir şekilde ortaya çıkıyor. Katılımcıların %87'sinde gözle görülebilir sıkılaşma ve vücut şeklinde ciddi bir düzelme gözleniyor.

Gümüş EMS'yi anlattı

EMS ile ilgili bir ayrıntılı bilgiler veren BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gümüş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu sistemle kaslar, hiçbir ağırlık kullanmadan ve eklemlere en ufak bir yüklenme olmadan çok kısa bir sürede çok daha yoğun bir şekilde çalıştırılabiliyor. Haftada 1 gün ve sadece 25 dakikalık antrenman ile daha sağlıklı, daha güçlü ve daha fit bir sonuç için yeterli oluyor. EMS antrenman modeli bugüne kadar belki de imkansız görülen pek çok farklı uygulamayı mümkün kılarken aynı zamanda hem gözle görülür hem de ölçümlenebilir en etkileyici sonuçlar almanızı sağlıyor. Pek çok bilimsel araştırmanın kanıtladığı üzere EMS, en etkileyici sonuçları en kısa sürede almanızı sağlayan eşsiz bir teknoloji ve antrenman metodudur. EMS tüm kas sistemini en doğru şekilde çalıştırarak hem zaman kazandırıyor hem de kişinin özgür iradesinin çok üzerinde bir antrenman etkisi sağlıyor. Güç ve performans antrenmanlarının ayrı ayrı yapılması zorunluluğu ortadan kalkıyor, herkes için çok daha etkili, hızlı ve sakatlık riski taşımayan bir antrenman etkisi sağlanmış oluyor. Ayrıca omurga destekleniyor ve sırt-bel bölgesi rahatlıyor. Kaslar arasındaki güç dengesizliği gideriliyor, derin kas grupları güçleniyor ve sağlıklı bir sırt yapısı için ideal form sağlanıyor. Her seviyede daha güçlü bir vücut ve daha dengeli bir duruş ile tüm bel ve sırt odaklı şikâyetler de azalıyor."

BEÜFİT uygulaması hakkında bir açıklama yapan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer şunları söyledi:

"Bülent Ecevit Üniversitesi olarak spora ve sporcularımıza her zaman büyük destek verdik. Son bir yıl içinde hemen her Kampüsümüzde modern açık ve kapalı spor alanları oluşturarak öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin hizmetine sunduk. Öğrencilerimiz ve personelimiz diledikleri gibi bu alanlarda spor yapabiliyorlar. Sporla ilgili sosyal donatı alanlarının yanı sıra öğrencilerimizin ilgi duydukları spor alanlarında karşılaşmalara katılmaları için her türlü desteği veriyoruz. Üniversitemiz geçmiş yıllarda olduğu gibi 2015-16 sezonunda da spordaki farkını ortaya koydu. 11 farklı branşta takım çıkaran üniversitemiz, hem ferdi, hem de takım halinde sayısız kupa ve madalya kazandı. Elde edilen bu başarılar yaptığımız çalışmaların en güzel meyveleridir. Son olarak yakında hizmete açacağımız "BEÜFİT" Personal Training Stüdyosu ve son teknoloji ile üretilen EMS (Electro Muscle Stimulation) sistemi ile uzman eğitimci kadromuzla öğrencilerimiz ve akademik ve idari tüm personelimiz üniversitemiz bünyesinde sporunu yapabilecek. BEÜFİT ve EMS sisteminin üniversitemize kazandırılmasında çaba gösteren başta BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gümüş ve tüm çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber