Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 21 Eylül 2017 - 16:38 Yorum: 0

BEÜ’ye 12 yeni diş üniti alındı

Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 12 Yeni Diş Uniti alınmasıyla diş tedavileri hız kazandı.

BEÜ’ye 12 yeni diş üniti alındı

Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 12 Yeni Diş Uniti alınmasıyla diş tedavileri hız kazandı.

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin (BEÜ) sağlık alanındaki yatırımları devam ediyor. Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun içerisinde bulunduğu İbn-i Sina Kampüsü sağlık alanında Zonguldak ve tüm Batı Karadeniz'e hizmet veriyor. Bu doğrultuda artan hasta sayısı göz önünde bulundurularak BEÜ Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne 12 yeni diş üniti kazandırıldı.

Diş hekimliği Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat İnanç Cengiz, konuyla ilgili açıklama yaparak şunları söyledi; "Merkezimiz 2017 yılı içerisinde, Zonguldak ili ve tüm Batı Karadeniz Bölgesi'ne vermekte olduğu teşhis, tanı tedavi hizmetlerini daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek için Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Kliniği, Ortodonti Anabilim Dalı Kliniği ve Endodonti ve Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı kliniklerine mevcut ünitlere ek olarak 12 adet ünit alımı yapılmıştır. Böylelikle; hasta sayısında önceki sene baz alındığında 2017 yılında %27, tedavi hizmetlerinde de %30 oranında artış sağlanmıştır. Eylül 2017 itibariyle çoğu kliniğimizde randevusuz tedavi hizmeti verilmeye başlamıştır. Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer'e Fakültemize verdiği desteklerden; hekimlerimize ise özverili çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim" dedi'.

Protetik Diş Tedavisi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Neslin Velioğlu ise konu ile ilgili şunları söyledi. "Kliniğimizde tüm veya kısmi dişsizlik durumunda sabit ve hareketli protez tedavileri Anabilim dalı Başkanlığı tarafından yapılan düzenlemeler ve merkezimizin unit sayımızı artırması neticesinde randevu bekleyen hastaların tedavileri tamamlanmış olup; protez öncesi tedavilerinin tümü tamamlanarak müracaat eden yeni hastalarımızın tedavi hizmetinden en hızlı şekilde faydalanmaları sağlanmıştır" dedi.

BEÜ’ye 12 yeni diş üniti alındı

BEÜ’ye 12 yeni diş üniti alındı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber