Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Şubat 2018 - 12:43 Yorum: 0

Beyaz Kule Okulları Robotik Turnuvasında 2. oldu

Beyaz Kule Okulları öğrencileri, tasarladıkları robotla İstanbul Şehir Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Robotik Turnuvasında dereceye girerek 2.'lik...

Beyaz Kule Okulları Robotik Turnuvasında 2. oldu

Beyaz Kule Okulları öğrencileri, tasarladıkları robotla İstanbul Şehir Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Robotik Turnuvasında dereceye girerek 2.'lik ödülü aldı.

'Bilim Kahramanları Buluşuyor" etkinliği ile Türkiye genelinde minik bilim kahramanlarını bir araya getiren Fırst Lego League 14. sezon turnuvaları kapsamında Beyaz Kule Okulları öğrencileri, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları "Suyun yolculuğu" adlı robotik tasarımı ile 2.'lik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye'den çok sayıda okulun katıldığı geniş çaplı turnuva heyecanlı anlara sahne oldu. İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsünde gerçekleştirilen turnuvada Beyaz Kule Okulları ortaokul öğrencileri yoğun uğraşlar sonucu hazırladıkları robotik tasarımı ile 72 okul arasından dereceye girerek ikincilik ödülünü kazanmayı başardı.

Geniş katılımla gerçekleştirilen Türkiye geneli bir turnuvada ödül almanın heyecanını yaşadıklarını belirten Beyaz Kule Okulları Kurucusu Dilek Benzetsel, "Beyaz Kule Okulları olarak modern eğitim anlayışımız çerçevesinde bu alanda da ortaokul öğrencilerimiz Türkiye genelinde dereceye girerek 2.'lik ödülünün sahibi oldular. Öğrencilerimizin Mersin'i iyi bir derece ile temsil etmenin gururunu yaşadık. Beyaz Kule Okulları öğrencileri, çeşitli branşlarda sağladıkları başarı ile Türkiye'de adından söz ettirmeye devam edecektir. "Suyun yolculuğu" adlı robotik tasarımına haftalardır emek harcayan ve emeklerinin karşılığını alan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Beyaz Kule Okulları Robotik Turnuvasında 2. oldu

Beyaz Kule Okulları Robotik Turnuvasında 2. oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber