Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ekim 2016 - 15:58 Yorum: 0

Beyçayırı stadı aydınlatılıp güvenliği sağlanacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi merkezinde bulunan Beyçayırı Stadı'na gelen Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, yaptığı...

Beyçayırı stadı aydınlatılıp güvenliği sağlanacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi merkezinde bulunan Beyçayırı Stadı'na gelen Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, yaptığı incelemenin ardından stadın aydınlatılmasının yapılıp güvenlik görevlisi verileceğini söyledi.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman ile birlikte Beyçayırı Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Yalman Ereğli'de yaşana sıkıntıları dile getirdi

Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman stat ile ilgili yaşanan sorunları Karayılmaz ve Çakır'a anlattı. Stat içerisinde, tribünler ile çevresinde özellikle akşam saatlerinden itibaren yabancı madde kullanan gençlerin bulunduğunu, sporcuların burada güvenlik sorunu yaşadığını söyledi. Sahanın aydınlatmasının yetersiz oluşu nedeniyle antrenmanlarında belli saatlerde yapılabildiğini ve ilçede faaliyet gösteren amatör kulüplerde ki futbol takımlarına zaman darlığı nedeniyle yeterli gelmediğini vurguladı. Tribünlerin büyütülmesi ve özellikle ilçeye ikinci bir stat yapılması gerektiğini vurgulayan Yalman, bu noktada amatör kulüpler olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Karayılmaz ile AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'ın üzerine düşen görevi yapacağına inandığını vurguladı.

Karayılmaz "hem merkez hem de Ereğli'de ikinci stadyuma ihtiyacı var"

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Gürel Karayılmaz, yer sorununu hallettikten sonra bu noktada girişimlerde bulunabileceklerini söyledi. Karayılmaz Beyçayırı Stadı'nın aydınlatmasının en kısa sürede yapılarak burada geceleyin de antrenman yapılabileceğini açıklarken, stadın güvenliğinin sağlanması içinde güvenlik görevlisi verileceğini söyledi. Yaşanan sorunları bildiğini ifade eden Karayılmaz, el birliği ile bu sorunları çözeceklerini ifade etti.

Çakır "Her zaman sporcularımızın ve amatör kulüplerimizin yanındayız"

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri ile bünyesinde barındırdığı sporcuların yanında olduklarını söyledi. Amatör kulüplerin yöneticileri ile bir araya gelinmesi noktasında Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman'dan talepte bulunan Çakır, kendilerine aktarılacak sorunların takipçisi olacaklarını söyledi. Çakır, Ereğli'ye modern bir stadyum yapılması için bir çalışma yürütüldüğünü ve bu çalışmalara el birliği ile hız vereceklerini ifade etti.

Beyçayırı stadı aydınlatılıp güvenliği sağlanacak

Beyçayırı stadı aydınlatılıp güvenliği sağlanacak

Beyçayırı stadı aydınlatılıp güvenliği sağlanacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber