Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 14:23 Yorum: 0

Beykonak Mahallesi'nde kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılacak

ANTALYA (AA) - Kumluca'nın Beykonak Mahallesi'nde kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılacak.Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Beykonak Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Daha önce...

Beykonak Mahallesi'nde kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılacak

ANTALYA (AA) - Kumluca'nın Beykonak Mahallesi'nde kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Beykonak Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Daha önce belde olan mahallenin merkezinde kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılacağını açıklayan Çetinkaya, çalışmaların Beykonak'ın çehresini değiştireceğini vurguladı.

Çalışmaların yapılabilmesi için vatandaşlardan da destek isteyen Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Beykonak Mahallemiz, ilçemizin geçmişe dayalı köklü yerleşim alanlarındandır. İmkansızlıklar ve yerleşim alanlarının plansızlığı yüzünden burada daha önce çalışma yapılamamış. Bu yüzden de Mavikent ve Adrasan mahallelerimize bağlantıyı sağlayan yol güzergahında olmasına rağmen Beykonak'ın merkezi atıl durumda ve kötü bir görüntüye sahipti. Bugünden itibaren yaptığımız inceleme ve planlamayla ekiplerimiz, burada çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışması yapacaklar. İnşallah bu çalışma tamamlandığında Beykonak'ın çehresi değişecek ve mahallenin merkezi değer kazanacaktır."

Yapılacak çalışmalarda bazı eski işyerlerinin de yerinden kaldırılacağını kaydeden Çetinkaya, çalışmalar tamamlandığında şartları uyan işletmelerin tekrar çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber