Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 09 Eylül 2014 - 21:03 Yorum: 0

Beykoz'da ağaç devrildi: 2 ölü

Çay bahçesinde üzerilerine ağaç devrilen 2 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 2 kişi yaralandı

Beykoz'da ağaç devrildi: 2 ölü

Beykoz'da bir çay bahçesinde üzerilerine ağaç devrilen 2 şahıs hayatını kaybetti, birisi ağır 2 kişi yaralandı.

Beykoz Korusu'ndaki çay bahçesinde, iş noktayı sahibi Suzan Özpeynirci konukları ile otururken dişbudak ağacı masalardakilerin üstüne devrildi.

Naime Hülya Bayrak (60) ile Ayfer Ayla Bulut (66) hadise yerinde hayatını kaybederken, iş noktayı sahibi Özpeynirci ile bir şahıs de yaralandı. 

İki yaralı Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özpeynirci'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

İki bireyin hayatını kaybettiği vakada hafif yaralanan Ülfer Özer, 'Masada dört şahıs oturuyorduk. Kurumuş bir ağaç vardı, birden bire üzerimize devrildi' dedi.

Beykoz'da çay bahçesinde üzerlerine ağaç devrilmesi sonucunda yaralanan iki insandan Ülfer Özer, 'Masada dört şahıs oturuyorduk. Kurumuş bir ağaç vardı, birden bire üzerimize devrildi' dedi. 

Beykoz Korusu'ndaki çay bahçesinde otururken üzerlerine ağaç devrilen Özer, gazetecilere vakayı şöyle anlattı: 

 'Çay bahçesinde iş noktayı sahibi Suzan Özpeynirci ile masada 4 kişi oturuyorduk. Kurumuş bir ağaç vardı, aniden üzerimize devrildi. Ağacın devrilmesi sonucunda ben elimden ve başımdan hafif biçimde yaralandım. Ablam ve amcamın kızı ise hadise yerinde hayatını kaybetti.'

Beykoz Korusu'ndaki çay bahçesinde, iş noktayı sahibi Özpeynirci konuklarıyla otururken bir ağaç üzerlerine devrilmiş, Naime Hülya Bayrak (60) ile Ayfer Ayla Bulut (66) hadise yerinde hayatını kaybetmişti.

Olayda iş noktayı sahibi Özpeynirci ile Ülfer Özer de yaralanmıştı. 

Muhabir: Metin Tokgöz


ETİKETLER: Beykozda , ağaç , devrildi , 2 , ölü
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber