Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ekim 2016 - 16:03 Yorum: 0

Beylikdüzü Belediyesi 2017 yılı mali bütçesini mecliste görüştü

Beylikdüzü Belediye Meclisi 2016 yılı Ekim ayı meclisinin 3'üncü oturumunda 2017 yılı mali bütçesini görüşmek için toplandı.

Beylikdüzü Belediyesi 2017 yılı mali bütçesini mecliste görüştü

Beylikdüzü Belediye Meclisi 2016 yılı Ekim ayı meclisinin 3'üncü oturumunda 2017 yılı mali bütçesini görüşmek için toplandı. Tüm maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonu'nda titizlikle hazırlanan bütçe 424 milyon 768 bin lira olarak belirlendi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bütçeyi yönetmek değerli ve hassas bir iştir. Umuyorum ki vatandaşımızın her kuruşuna hiçbir sıkıntı getirmeden hizmet eden bir süreci yaşayalım. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İlçe halkının refahı, ilçenin iyi yönde durmadan gelişmesi ve yenilikleri takip etmesi için onlarca müdürlük ve yüzlerce personelle hizmet veren Beylikdüzü Belediyesi, 2017 yılı mali bütçesi için hazırlıklarını tamamladı. 2017 yılı içerisinde ilçe yararına yapılacak tüm çalışmalar için madde madde belirlenen bütçe içeriği, Beylikdüzü Belediye Meclisi'nin Ekim ayında gerçekleşen 3. oturumunda oy çokluğuyla belirlendi. Performans programı ve stratejik planın da görüşüldüğü mecliste 424 milyon 768 bin lira olarak belirlenen 2017 yılı mali bütçesinin ilçeye ve ilçe halkına hayırlı olması dilendi.

"Vatandaşın her kuruşu değerli"

"Bütçeyi yönetmek değerli ve hassas bir iştir. Umuyorum ki vatandaşımızın her kuruşuna hiçbir sıkıntı getirmeden hizmet eden bir süreci yaşayalım" diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşın her zaman yararına olan işlerin altına imza atacaklarına dikkat çekti. İmamoğlu, "Bu noktada olumlu ya da olumsuz bizlere uyarıda, öneride bulunan her kim olduysa hepsine teşekkür ediyoruz. Dileğim, 2017 yılında ülkemiz, ilçemiz adına mali bütçe açısından da faydalı değerli bir yıl olsun. Ekonomiyi de iyi yöneterek bu süreci halkımızın lehine geçirmeyi ilçemiz düzeyinde diliyor ve temenni ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber