Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2016 - 14:53 Yorum: 0

Beylikdüzü’nde 5’inci Geleneksel Gaziantep Günleri başlıyor

Türkiye'nin eşsiz bölgelerden birini anlatan Beylikdüzü 5'inci Geleneksel Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Günleri 22 Eylül'de Büyükşehir Mahallesi Eski...

Beylikdüzü’nde 5’inci Geleneksel Gaziantep Günleri başlıyor

Türkiye'nin eşsiz bölgelerden birini anlatan Beylikdüzü 5'inci Geleneksel Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Günleri 22 Eylül'de Büyükşehir Mahallesi Eski Beylik Pazarı alanında başlıyor. 25 Eylül'e kadar devam edecek etkinliğin açılış töreni ise 22 Eylül Saat 18.30'da Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Etkinlikte Gaziantep'in mutfağı, yöresel özellikleri sergilenecek, tiyatro oyunları gösterileri de olacak. Gaziantep yöresinin birbirinden özel lezzetleri ve yörenin kendine has kültürü Beylikdüzü halkıyla buluşacak. Geleneksel hale gelen ve Gaziantep ruhunu anlatan etkinliğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra birçok önemli protokol katılımı da olacak. Başkan İmamoğlu, her yıl düzenlenen Geleneksel Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Günleri'nin bölgeye yerel bir ruh kattığını ifade ederek, "Yöresel zenginliklerimizi ilçeye taşıyarak halkımıza farklı bir ortam sunuyoruz. Her şeyden önce kültürlerin birliğini ve dayanışma ruhunu bu tezgahlarda hissetmiş oluyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber