Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 13:08 Yorum: 0

Beylikdüzü’nde camilere kütüphane geliyor

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki fiziki yapısı uygun camilere kütüphane kazandırmak için kolları sıvadı.

Beylikdüzü’nde camilere kütüphane geliyor

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki fiziki yapısı uygun camilere kütüphane kazandırmak için kolları sıvadı. İlçede Cami ziyaretlerinde bulunan Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Hasan Uzun Camii'ni gezerek, her türden kitabın yer aldığı kütüphaneyi detaylıca inceledi ve kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Beylikdüzü'nün camileri kütüphaneli oluyor. İlçedeki vatandaşların ibadetlerini yerine getirmelerinin yanı sıra camilerde kitap okuma ortamı ve imkanı sunacak kütüphanelerin, yapımını başlatan Beylikdüzü Belediyesi, çalışmalara başladı. Tespit edilecek fiziki yapısı uygun olan camilere kazandırılacak kütüphaneler, estetik ve fonksiyonel bir biçimde yapılacak.

Bir çok türden kitabın ve yayının yer bulacağı kütüphanelerde, ansiklopedi, roman, şiir, edebiyat içerikli her türden kitap da yerini alacak. İlçe çapında camilere kazandırılacak kütüphanelerin hızlıca tamamlanacağını belirten Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, amaçlarının vatandaşlara iç dünyalarını zenginleştirebilecekleri, okuma alışkanlıklarını pekiştirebilecekleri, merak ettikleri bilgilere kolaylıkla erişebilecekleri bir ortam sunmak olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber