Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 20 Mart 2018 - 14:43 Yorum: 0

Beylikdüzü’nde genç kızlar, saç saça birbirine girdi

İstanbul'un Beylikdüzü'nde geçtiğimiz yaz kaydediği iddia edilen genç kızlara ait kavga görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu.

Beylikdüzü’nde genç kızlar, saç saça birbirine girdi

İstanbul'un Beylikdüzü'nde geçtiğimiz yaz kaydediği iddia edilen genç kızlara ait kavga görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde iki kadın başka bir kadını arabadan indirerek tekme tokat dövüyor.

Geçtiğimiz yaz Esenyurt - Beylikdüzü civarında çekildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı. Görüntülerde bir genç kız, sevgilisinin kendisini aldattığını düşündüğü kişiyi görünce harekete geçiyor. Arkadaşıyla birlikte lüks araca yönelen genç kız, kapıyı açarak içeride bulunan kıza tekme atmaya başlıyor. Bir süre sonra iki kız birlikte lüks araçtan aşağı indirdikleri genç kızı dövüyor. Çevredekiler kızlara müdahale etmeye çalışsa da kavgayı ayıramıyor. Tüm bunları genç kızın bir diğer arkadaşı da cep telefonu ile kaydediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber