Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 16:25 Yorum: 0

Beylikdüzü’nde Neşet Açıldı

İstanbul Beylikdüzü'nde değişik bir tat Neşet Burger Steak hizmete girdi.

Beylikdüzü’nde Neşet Açıldı

İstanbul Beylikdüzü'nde değişik bir tat Neşet Burger Steak hizmete girdi.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde işletmeciliğini Neşet Özkayalar'ın yaptığı Neşet Burger Steak'in açılışı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü'nün önde gelen iş adamlarının katılımıyla gerçekleşti. Açılışta işletme sahibi Neşet Özkayalar, İHA'ya açıklamalarda bulundu.

Vizyonlarının Neşet markasıyla tek şubede kalmayıp, butik tarzında başka şubeler açmak istediklerini söyleyen Neşet Özkayalar, "Etlerimiz özel. Trakya bölgesinin etlerini kullanıyoruz. Etleri günlük ihtiyacımıza göre kullanıyoruz. Steak House'un bu bölgede eksik olduğunu gördük. Halkımıza hizmet etmeyi planlıyoruz" dedi.

"BU İŞİ BÜYÜTECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

Kendi markalarıyla büyümek istediklerini söyleyen Özkayalar, "Başka bir firmanın adı altında çalışmak istemiyoruz. Neşet markasını büyütme planımız var. Halkımıza sunduk. Şu ana kadar şikayet almadık. Çok mutlu ve heyecanlıyız. Bu işi büyüteceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"GELENLERİ MÜŞTERİ OLARAK DEĞİL, MİSAFİR OLARAK GÖRÜYORUZ"

Düzgün bir yer yaptıklarını ifade eden Neşet Özkayalar, "Mescidimiz var. Abdest almaya yerimiz var. Ailece çok rahatlıkla yemeğini yiyeceği, közde Türk kahvesini içeceği bir yer yaptık. Biz buraya gelenleri müşteri olarak görmüyoruz. Misafir olarak görüyoruz. Bizim için para önemli değil, başarı önemli.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber