Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü16:34 Kültür merkezi tartışması16:34 Madagaskar’ı vuran kasırgada can kaybı 18’e çıktı16:34 Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nden, Ramazan kolisi desteği16:34 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sancaktepe, metro kuyularını dolduranlara yürüyün d...
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 18:23 Yorum: 0

Beylikdüzü’nde öğretmenlere balık ziyafeti

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Beylikdüzü'nde yüzlerce öğretmene balık ikramı yapıldı.

Beylikdüzü’nde öğretmenlere balık ziyafeti

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Beylikdüzü'nde yüzlerce öğretmene balık ikramı yapıldı. Aileleriyle birlikte balık yiyen öğretmenlere, öğrenciler için verdikleri büyük emeklerden dolayı madalya dağıtıldı.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Balıkçı Kenan Restoranı sahibi Kenan Balcı'nın işbirliğiyle 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere balık ikramı yapıldı. Öğretmenleri restoranın girişinde Atatürk'ün "Öğretmenler bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir" sözünün bulunduğu afiş karşıladı. Beylikdüzü ve çevre ilçelerde görev yapan çok sayıda öğretmenin aileleriyle birlikte geldiği yemeğe Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve restoran sahibi Kenan Balcı da katıldı. Kurulan ızgaralarda pişirilen palamutlar öğretmenlerden yoğun ilgi gördü. Izgaraların başına geçerek öğretmenlere balık ikramında bulunan Balıkçı Kenan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bakırcı öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Restoranın içerisindeki mumyalanmış yüzlerce deniz canlısı ile çok sayıda deniz materyalinin bir arada bulunduğu müze de öğretmenlerin ziyaretine sunuldu. Yemeğin sonunda günün hatırası olarak öğrencilere büyük emek veren öğretmenlere madalya dağıtıldı.

"Festival niteliğinde bir etkinlik düzenlemenin mutluluğu içerisindeyiz"

Öğretmenler Günü dolayısıyla 1 hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, "Bu günde Kenan Bey vasıtasıyla Balıkçı Kenan olarak bilinen bu mekanda sağolsun, katkılarıyla bir etkinlik daha gerçekleştiriyoruz. Kenan Bey'in bu güzel mekanının içerisinde bir çok balığın bulunduğu çok ender bir müzenin olduğu ve Beylikdüzü halkının rağbet ettiği bu mekanda öğretmen arkadaşlarımızı ağırlamanın, festival niteliğinde bir etkinlik düzenlemenin mutluluğu içerisindeyiz" diye konuştu.

"Öğretmenlere ayrı bir sevgim saygım var"

Öğretmenlerin kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Balıkçı Kenan Restoranı sahibi Kenan Balcı, "Öğretmenler başımızın tacı, annemizden, babamızdan sonra 3'üncü öğretmenler geliyor. Balıkçı Kenan olarak öğretmenlere ayrı bir sevgim saygım var. Öğretmenlerimiz için bu yemek fikrini ilçe milli eğitim müdürümüze de söyleyince çok hoşuna gitti, buna karar verdik. Beylikdüzü, Büyükçekmece çevresinde olan 5 binden fazla öğretmenimize balık partisi yapalım, müzemizi gezsinler, denizde hangi ürünler var onları görsünler diye yaptık. Sınırsız balık hazırladık, gelen herkes doyana kadar yesin. Bu günün anısına madalya dağıttık herkese bu güzel günü herkes anımsasın diye. Öğretmenlerin, Öğretmenler Günü'nü kutluyorum, mutluluklar onların olsun" dedi.

"Devamını bekliyoruz, öğretmenler günüyle kalmasın"

Kendileri için düzenlenen etkinlikten ötürü çok mutlu olduğunu belirten Müzik Öğretmeni Gülom Şimşek, "Okuldan çıkıp arkadaşlarımızla geldik. Balık Müzesi'ni çocuklarla birlikte gezdik. Müzedeki balıklar enteresan, daha önce hiç birini görmemiştik, yıllanmış ve yıllarca biriktirilmiş şeyler. Bu etkinliğe çok ihtiyacımız vardı, devamını bekliyoruz, devamlı olsun öğretmenler günüyle kalmasın. Birlikte olup, bir şeyleri paylaşıp motive oluyoruz" şeklinde konuştu.

"Böyle organizasyonlarda birbirimizi görüyoruz, güzel oluyor"

Bu tarz etkinliklerin öğretmenlerin buluşması açısından önemli olduğunu dile getiren Sınıf öğretmeni Ömer Satku, "Çok memnun olduk, hoşumuza gitti. Ailecek geldik, zaten fırsat bulunca balık dükkanına geliyorduk. Öğretmenlerin birbirini görme şansı az oluyor ancak böyle organizasyonlarda birbirimizi görüyoruz, güzel oluyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber