Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

Beylikdüzü’nde okullara çok amaçlı salon kazandırılıyor

İlçedeki okulların onarım ve yenileme çalışmalarına devam eden Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Üst Yapı Bürosu tarafından onarıma...

Beylikdüzü’nde okullara çok amaçlı salon kazandırılıyor

İlçedeki okulların onarım ve yenileme çalışmalarına devam eden Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Üst Yapı Bürosu tarafından onarıma ihtiyacı olan Yakuplu Evliya Çelebi İlköğretim Okulu'nun tiyatro salonlarını baştan sona yeniledi. Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi ve Gürpınar Ortaokulu'nun çok amaçlı salonunun çalışmaları devam ediyor.

İlçede eğitim seferberliği başlatan ve göreve geldiği Mart 2014 yılından bu yana okulların fiziki koşullarını iyileştirmek için çalışan Beylikdüzü Belediyesi, okullara bir bir çok amaçlı salonlar kazandırıyor. Belediye, daha öncesinde Şehit Bilal Özcan İlkokulu'na Defne Yalnız Çok Amaçlı Salonu ile Dr. Ayla Savaş Ortaokulu'na Yılmaz Gruda Çok Amaçlı Salonu'nu kazandırmış, hem yüzlerce çocuğa faydalanabilecekleri bir mekan sunmuş hem de sanatçılara verdiği değeri göstermişti.

Okullardaki onarım ve bakım çalışmalarına devam eden Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de en yeni olarak iki okulun çok amaçlı tiyatro salonlarını her detayıyla elden geçirdi. Gürpınar Ortaokulu ile Yakuplu Evliya Çelebi İlköğretim Okulu'nun tiyatro salonlarını baştan sona yenileyen müdürlük ekipleri, söz konusu okulların çok amaçlı tiyatro salonlarını; HD projeksiyon perdesi, projeksiyon cihazı, telsiz mikrofon, ses ve bağlantı sistemleri, akustik panel kaplı duvarlar, konforlu koltuklar, led ışıklı hareketli tavan ve iklimlendirme teknolojileri ile yapılandırıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber