Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Kasım 2019 - 10:23 Yorum: 0

Beylikova’ya 80 tonluk kantar

Beylikova Yunusemre Caddesi üzerindeki yeni kurulan yem depolama ve silaj paketleme tesisinin içerisine tarımsal kırsal kalkınma destekleri kapsamında yüzde...

Beylikova’ya 80 tonluk kantar

Eskişehir Beylikova Tarımsal Kalkınma Kooperatifine 80 kantar kuruldu.

Beylikova Yunusemre Caddesi üzerindeki yeni kurulan yem depolama ve silaj paketleme tesisinin içerisine tarımsal kırsal kalkınma destekleri kapsamında yüzde 50'si hibe olan 80 tonluk kantar kuruldu. Kurulma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçe tarımına ve tarımsal ürünlerin değerlendirilmesine katkı sağlamak amacı ile çiftçi ve üreticilerin haftanın 7 günü kantar ölçümüne açık olacak şekilde ürettikleri ürünleri pazarlayabileceklerini söyledi. Alp, "İlçeye hayırlı uğurlu olsun. Bol ve bereketli kazançlar sağlasın" dedi.

Beylikova’ya 80 tonluk kantar

Beylikova’ya 80 tonluk kantar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber