Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 12:03 Yorum: 0

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Cityscape Global 2016 fuarına katıldı

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2016 fuarına katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yerli ve yabancı tüm yatırımcıların...

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Cityscape Global 2016 fuarına katıldı

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2016 fuarına katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yerli ve yabancı tüm yatırımcıların güvenli liman aradıklarını ifade ederek, "Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiği şu dönemde bu güveni açıkça göstermek için yatırımcımızla Dubai'de beraberiz. Yeter ki yatırım ve istihdam sağlasınlar. Beyoğlu'na çakılacak her çivide sonuna kadar yatırımcımızı koruyacağız" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde gerçekleştirilen Cityscape 2016 fuarı, 110 ülkeden 250 farklı firmayı bir araya getirdi. 2002 yılından bu yana yatırımcılar ve gayrimenkul şirketleri yetkilileri tarafından ziyaret edilen fuara Türkiye'den bu yıl 30 şirket katıldı. Beyoğlu'nda yatırım yapan işadamlarıyla birlikte fuara katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yerli ve yabancı tüm yatırımcıların güvenli liman aradıklarını ifade ederek, "Bu güveni göstermek için yatırımcılarımız ile birlikte Dubai'deyiz. Yeter ki yatırım ve istihdam sağlasınlar. Beyoğlu'na çakılacak her çivide sonuna kadar yatırımcımızı koruyacağız" diye konuştu.

Başkan Demircan daha sonra Türk inşaat firmalarının fuar alanındaki stantlarını tek tek ziyaret etti. Beyoğlu'ndaki yatırımcıyı desteklemek ve Beyoğlu markasının gücünü artırmak için Dubai'deki fuara katıldıklarını belirten Başkan Demircan, "Beyoğlu'nda yaşayan vatandaşlarımıza bir şeyler sunmamız lazım. Gençlerimize, insanlarımıza güzel bir gelecek bırakmak için daha çok yatırıma ve daha çok istihdama ihtiyaç var. Benim de birinci vazifem bu. İkinci vazifem ise şehre dair olarak tarihi bir bölgede, bu kadar güzel bir coğrafyada şehrimizin bina stokunun yenilenmesine ihtiyaç var." diye konuştu.

Başkan Demircan Beyoğlu'nda her halükarda yatırımcıya ihtiyaç olduğunu da ifade ederek, "Bu anlamda yapacağımız her çalışma Beyoğlu'nun geleceğine bir katkıdır. Beyoğlu'na yatırım yapacak herkese destek ve gelecekte yatırım yapacaklar için teşvik etmeye gayesi ile fuara geliyorum. Herkesi tanıyorum. Bu fuarlara gelmemizin karşılığını her zaman görüyoruz. Bu nedenle bu fuarlara önem veriyoruz." şeklinde konuştu.

Yerli ve yabancı tüm yatırımcıların güvenli liman aradıklarını da ifade eden Başkan Demircan, "Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiği şu dönemde bu güveni açıkça göstermek için yatırımcımızla Dubai'de beraberiz. Yeter ki yatırım ve istihdam sağlasınlar. Beyoğlu'na çakılacak her çivide sonuna kadar yatırımcımızı koruyacağız. Dubai'de projelerimize gösterilen ilginin geçen yıla göre artış gösterdiğini de gördük. Bu da bizi ayrıca sevindirdi" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber