Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 09:18 Yorum: 0

Beyoğlu Belediyesi’nden çocuklara profesyonel spor eğitimi

Beyoğlu Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Beyoğlu Belediyesi’nden çocuklara profesyonel spor eğitimi

Beyoğlu Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. İstediği spor dalında profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapan öğrenciler, bir taraftan da keyifli bir yaz tatili geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Beyoğlu Belediyesi, çocuklara ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak amacıyla açtığı spor okullarında eğitimlere devam ediyor. İlçede kış spor okullarının ardından açılan yaz spor okullarına da yoğun ilgi gösteren öğrenciler, bir taraftan spor eğitimi alırken bir taraftan da keyifli bir yaz tatili geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Yaz Spor Okulları kapsamında Beyoğlu Belediyesi'nin Gençlik Merkezleri ve Semt Konakları ile ilçede bulunan okulların spor salonlarında öğrencilere, futbol, basketbol, voleybol, satranç, masa tenisi, jimnastik, savunma sporları ve yelken spor dalları arasında seçtiği branşlarda eğitim veriliyor.

Başarılı öğrenciler spor kulüplerine yönlendiriliyor

Öğrenciler, seçtiği spor branşlarının teknik detaylarını Beyoğlu Belediyesi bünyesinde hizmet veren alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde uygulamalı olarak öğreniyor. Her geçen gün katılım konusunda çocukların daha istekli ve sayı olarak da çoğaldığını ifade eden eğitmenler, başarılı öğrencilerin çeşitli spor kulüplerine yönlendirildiğini de söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber