Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mayıs 2016 - 11:13 Yorum: 0

Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçuluk Turnuvası İle Başladı

Beyoğlu Belediyesi'nin bu yıl beşincisini düzenlediği Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçular Vakfı'nda gerçekleştirilen "Beyoğlu Okullar arası Okçuluk Turnuvası"...

Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçuluk Turnuvası İle Başladı

Beyoğlu Belediyesi'nin bu yıl beşincisini düzenlediği Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçular Vakfı'nda gerçekleştirilen "Beyoğlu Okullar arası Okçuluk Turnuvası" ile başladı. 19 okuldan 175 öğrencinin hedefi tutturmak için kıyasıya yarıştığı turnuvada dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları da aynı gün düzenlenen törenle takdim edildi.

Beyoğlu Belediyesi'nin bu yıl beşincisini düzenlediği Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçular Vakfı'nda yapılan "Beyoğlu Okullar Arası Okçuluk Turnuvası" ile başladı. 5 ve 6. sınıflar Minik Kız, Minik Erkek, 7. ve 8. sınıflar Yıldız Kız, Yıldız Erkek ile Lise Genç Kız, Genç Erkek olmak üzere 6 farklı kategoride düzenlenen turnuvada 19 okuldan 175 öğrenci hedefi tutturmak için kıyasıya yarıştı. Ata sporumuz olan okçuluğu yeni nesillere aktarmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvada, dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları da aynı gün düzenlenen törenle takdim edildi.

BU DÖNEM 12 BİN ÖĞRENCİYE OKÇULUK EĞİTİMİ VERİLDİ

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Okçular Vakfı işbirliğiyle düzenlenen Okçuluk Eğitimlerine bu eğitim döneminde 12 bine yakın öğrenci katıldı. Beyoğlu'ndaki ortaokul ve lise öğrencileri, kendi okullarında beden eğitimi ders saatlerinde katıldıkları eğitimler ile okçuluğun esaslarını öğrendiler. Ata sporumuz olan okçuluk ile ilgili temelleri kısa sürede öğrenip turnuvaya katılan 175 öğrenci, Minik Kız ve Minik Erkek, Yıldız Kız ve Yıldız Erkek ile Genç Kız ve Genç Erkek olmak üzere 6 kategoride yarıştı.

HASKÖY ORTAOKULU ÜÇ KUPAYI BİRDEN KALDIRDI

Hasköy Ortaokulu öğrencileri, Minik Kız kategorisinde birinciliği, Minik Erkek kategorisinde ikinciliği ve Yıldız Erkek kategorisinde üçüncülüğü alarak okullarına 3 kupa ile döndüler. Kaptanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de, Minik Erkekler'de aldıkları birincilik ve Yıldız Kızlar'da aldıkları ikincilik ile 2 kez kupa kaldırdılar. Minik Kız ve Yıldız Kız kategorilerinde aldıkları üçüncülük ile başarılarını 2 kupa ile taçlandıran diğer bir okul da Muallim Cevdet Ortaokulu oldu.

TURNUVADA DERECEYE GİREN DİĞER OKULLAR

Minik Kız kategorisinde ikinciliği Süruri Ortaokulu, Minik Erkekler kategorisinde üçüncülüğü Cihangir Münir Özkul Ortaokulu, Yıldız Kız kategorisinde birinciliği Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu, Yıldız Erkekler kategorisinde birinciliği Piripaşa Ortaokulu, ikinciliği ise Orbay Ortaokulu aldı. Genç Kız kategorisinde Galata Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Ayşe Ege Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü olurken, Genç Erkek kategorisinde ise Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi birinci, Güner Akın Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Beyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber