Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 29 Mart 2017 - 15:44 Yorum: 0

Beyoğlu’nda Kırmızı Sedir Söyleşileri devam ediyor

Beyoğlu Belediyesi, düzenlediği Kırmızı Sedir Söyleşileri ile ilçede okuyan öğrencileri sevdikleri yazarlar ve isimlerle buluşturuyor.

Beyoğlu’nda Kırmızı Sedir Söyleşileri devam ediyor

Beyoğlu Belediyesi, düzenlediği Kırmızı Sedir Söyleşileri ile ilçede okuyan öğrencileri sevdikleri yazarlar ve isimlerle buluşturuyor. Proje kapsamında bu haftanın konuğu ünlü oyuncu Emine Ün oldu.

Beyoğlu Belediyesi'nin Kırmızı Sedir Söyleşileri kapsamında ilçede eğitim gören öğrencileri sevdikleri yazarlar ve ünlü isimlerle buluşturuyor. Beyoğlu Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi'nde düzenlenen söyleşide oyuncu Emine Ün, öğrencilerin tiyatroculuğu ve oyunculuk hakkında merak ettikleri soruları yanıtladı. Programa Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan katılırken, söyleşinin sunuculuğunu ise oyuncu Özgür Özgülgün yaptı.

"Hayat bir tiyatrodur"

Programda öğrencilerle buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "İnsan tek başına bir dünyada yaşayamaz. İnsan, insanla yaşar ve insanın insanla yaşayabilmesi için davranışlarını güzelleştirmesi lazım. Bu yüzden davranış biliminin adı tiyatrodur. Bu nedenle hayat bir tiyatrodur. Eğitimin esası kültür sanattır ve tiyatro bir numaradadır. Onun için kültür hayatı okulda başlar, öyle de devam eder" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncudan öğrencilere tavsiyeler

Öğrencilere deneyimlerini aktaran oyuncu Emine Ün, "Evet burada çocuklarla beraber olmak çok güzel bir duygu. Hem tiyatrodan konuştuk kitaptan konuştuk hem de hayata dair birçok şey paylaştık. Onların da fikirlerini aldık ve ben de onlara söyleyeceklerimi söyledim. Bu yüzden çok güzel bir gündü teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan program sonunda Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, oyuncu Emine Ün ve sunucu Özgür Özgülgün öğrencilerle birlikte özçekim yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber