Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Haziran 2016 - 17:28 Yorum: 0

Beyoğlu’nda Lgbt Gerginliği

Beyoğlu Tünel'de "LGBT Onur Yürüyüşü" için toplanmak isteyen, aralarında yabancı uyruklu şahısların da bulunduğu 5 kişi polis tarafından gözaltına...

Beyoğlu’nda Lgbt Gerginliği

Beyoğlu Tünel'de "LGBT Onur Yürüyüşü" için toplanmak isteyen, aralarında yabancı uyruklu şahısların da bulunduğu 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

'LGBT Onur Haftası" kapsamında yapılmak istenen yürüyüşe İstanbul Valiliği geçen hafta izin vermemişti. Sosyal medyadan yapılan çağrılar üzerine bu hafta da yürüyüş için organize olmaya çalışan gruplar polis tarafından engellendi. Beyoğlu Tünel'de LGBT yürüyüşüne destek için toplanan gruba polis izin vermedi. Uyarıları dikkate almayan 5 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Aralarında yabancıların da bulunduğu eylemciler, gözaltına alınırken polise tepki gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber