Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 25 Mart 2019 - 10:28 Yorum: 0

Beyoğlu’nda ücretsiz internet dönemi başlayacak

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, şehri güzelleştirecek projelerin yanı sıra Beyoğlu'nu teknolojiyle de buluşturmaya hazırlanıyor.

Beyoğlu’nda ücretsiz internet dönemi başlayacak

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, şehri güzelleştirecek projelerin yanı sıra Beyoğlu'nu teknolojiyle de buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek çalışmalarla vatandaşların internetten rahatlıkla yararlanması için alt yapı kurulacak ve ilçede bazı meydanlarda internet ücretsiz olacak.

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, şehri güzelleştirecek projelerin yanı sıra çağı yakalamak için çalışmalar da gerçekleştiriyor. Teknolojinin ilerlemesiyle günümüzün vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelen internetten vatandaşların rahatlıkla yararlanması için alt yapı kurulacak ve ilçede bazı meydanlarda internet ücretsiz olacak. Hizmet sayesinde vatandaşlar sevdiklerine ve bilgi erişimine daha yakın olması sağlanacak. Proje özellikle gençlerin dikkatini ve beğenisini topluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber