Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Kültür 19 Eylül 2021 - 01:03 Yorum: 0

Beyoğlu’nda Yükset Sadakat fırtınası

Beyoğlu Belediyesi, yaz akşamlarının eğlence mekanı olan Hasköy Sahne'de gençlerin yaza renkli veda etmesi için müzik şöleni düzenledi.

Beyoğlu’nda Yükset Sadakat fırtınası

Beyoğlu Belediyesi, yaz akşamlarının eğlence mekanı olan Hasköy Sahne'de gençlerin yaza renkli veda etmesi için müzik şöleni düzenledi. Konserde Yüksek Sadakat müzik grubu ve DJ Hakan Küfündür sahne aldı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından Halıcıoğlu'nda bulunan Hasköy Sahne'de onlarca vatandaşın katılımıyla müzik şöleni düzenlendi. Saat 18:00 "de başlayan etkinlikte DJ Hakan Küfündür konserin açılışını yaptı. Ardından seyirciler arasında Boya Savaşı etkinliği başladı. Son olarak da Yüksek Sadakat grubu sahneye çıkarak katılımcıları coşturdu. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda kimi vatandaşlar ünlü sanatçıların şarkılarına eşlik ederken kimileri ise konseri cep telefonu kameraları ile kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber