Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Mayıs 2017 - 10:13 Yorum: 0

Beyoğlu’nda zabıtadan kestane ve mısırcılara büyük operasyon

Beyoğlu'nda kestane ve mısır satıcılarının ürünlerini boş bir binada sağlıksız ortamda sakladıklarını belirleyen zabıta ekipleri düğmeye bastı.

Beyoğlu’nda zabıtadan kestane ve mısırcılara büyük operasyon

Beyoğlu'nda kestane ve mısır satıcılarının ürünlerini boş bir binada sağlıksız ortamda sakladıklarını belirleyen zabıta ekipleri düğmeye bastı. Binaya operasyon düzenleyen ekipler, ürünlere ve tezgahlara el koyarken zaman zaman gerginlik yaşandı.

Beyoğlu Dünya Sağlık Sokak'da bulunan ve vakıflara ait olduğu öğrenilen boş binayı seyyar satıcıların ürünlerini depoladığını ihbar alan zabıta ekipleri harekete geçti. Sağlıksız ortamda ürünlerin depolandığını belirleyen ekipler binaya kapıları kırarak girdi. Karşılarına çıkan manzara karşısında şaşkına dönen ekipler mısır ve kestanelerle tezgahlara el koydu. Yetkililer bu ortamda ürünlerin bozulduğunu söyleyince seyyar satıcılar tepki gösterdi. Bir seyyar satıcı uzun süre belediye ekiplerine direndi. Ardından tezgahlar ve ürünlere el koyan zabıta ekipleri kapıları bir daha girilmemesi için kilitledi. Seyyar satıcıların tezgahları da kamyona yüklendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber