Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Beypazarı Belediyesi'nin Suriyelilere yardım kampanyası sürüyor

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Belediye Başkanlığınca baylatılan Suriyelilere yardım kampanyası devam ediyor.İlçe genelinde genişletilerek devam eden yardım kampanyası için Beypazarı...

Beypazarı Belediyesi'nin Suriyelilere yardım kampanyası sürüyor

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Belediye Başkanlığınca baylatılan Suriyelilere yardım kampanyası devam ediyor.

İlçe genelinde genişletilerek devam eden yardım kampanyası için Beypazarı Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, pazar pazarındaki belediye ait dükkanı irtibat ve yardım bürosu olarak düzenledi.

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, gıda, kullanılmamış giyim ve ayakkabı yardımlarını söz konusu boruya teslim edebilecek.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Suriye halkına yönelik yardım kampanyasına ilişkin şunları söyledi:

“Dünyanın dört bir yanında İslam coğrafyasında yaşanan vahşeti ve sefaleti görmeyen gözler görmeli, duymayan kulaklar duymalı artık. Yanı başımızdaki komşumuz Suriye’de yaşananlar, insani değerleri incitici, İslam ahlakını yaralayan bir boyutta şiddetlenerek devam etmektedir. Binlerce insanın hayatını kaybettiği İslam coğrafyasında genç, yaşlı kadın, çocuk binlerce kardeşimiz acı ve zulüm görmeye devam ediyor. Sağlıksız yaşam koşullarında, sağlık ve gıda ihtiyaçlarının yokluğunun sebep olduğu, salgın hastalık ve açlık, kurşunlardan daha fazla insanı öldürüyor. Bu nedenle, Suriyeli kardeşlerimizin bir nebze olsun yaralarını sarmak üzere yardım kampanyamız sürüyor. İlçe halkının bu kampanyaya ciddi anlamda destek vermesini bekliyoruz.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber