Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Mart 2019 - 20:48 Yorum: 0

Beypazarı’na atlı polis ekibi

Ankara Atlı Polis Grup Amirliğinden gelen ve toplumsal olaylara müdahale ve caydırıcılık esas teşkil etmesi amaçlı kullanılan atlı polisler Beypazarı'nda...

Beypazarı’na atlı polis ekibi

Ankara Atlı Polis Grup Amirliğinden gelen ve toplumsal olaylara müdahale ve caydırıcılık esas teşkil etmesi amaçlı kullanılan atlı polisler Beypazarı'nda göreve başladı.

Ankara Atlı Polis Grup Amirliğinden gelen ve toplumsal olaylara müdahale ve caydırıcılık esas teşkil etmesi amaçlı kullanılan atlı polisler Beypazarı'nda göreve başladı. Motorlu taşıtların girmesinin mümkün olmadığı yerlerde, milli parklar ve kırsal alanlarda önleyici zabıta hizmetini yürütmek ve zaman zaman yoğun meydanlarda devriye görevi yapmak için görev alan atlı polisleri, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Atlı Polisler Beypazarı'nda ilk görevini Beypazarı Belediye Gençlik Spor - Haymanspor maçında yaparken, ekibin geçici mi kalıcı olarak mı Beypazarı'nda bulunduğu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Beypazarı’na atlı polis ekibi

Beypazarı’na atlı polis ekibi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber