Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Nisan 2015 - 17:53 Yorum: 0

Beypazarı'nda açık alanda kitap okuma etkinliği

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesi Müdürlüğünce, ''Kütüphaneler Haftası'' kapsamında açık alanda kitap okuma etkinliği başlattı.Kütüphane Müdürü...

Beypazarı'nda açık alanda kitap okuma etkinliği

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesi Müdürlüğünce, ''Kütüphaneler Haftası'' kapsamında açık alanda kitap okuma etkinliği başlattı.

Kütüphane Müdürü Ahmet Ayan, Atatürk Parkı'nda kitap okuma etkinliği başlattıklarını söyledi.

Ayan, 12.30-13.30 saatlerindeki etkinliğe öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, ''Öğrencilerimiz ve vatandaş açık alanda bir saat kitap okuyorlar. Bu etkinliklerle vatandaşa, öğrencilere yeniden kitap okuma alışkanlığını kazandırmaya çalışıyoruz'' dedi.

Kütaphaneden geçen yıl 49 bin yararlandığına değinen değinen Ayan, şunları kaydetti:

''Kütüphanemizde kayıtlı 39 bin kitabımız mevcut. Raflarımızda da 33 bin 890 kitabımız bulunuyor. Aradaki fark eski kitaplardan kaynaklanıyor. İlçe nüfusumuz 47 bin 300 dür. Buna göre ilçemizde yaşayan herkes kütüphanemizdeki kitaptan bir sefer olsun faydalanmıştır. Ayrıca kütüphanemize kayıtlı üye sayımız 870 kişidir. Bu üyelerimiz 15 gün süreyle kitap alarak okur, araştırır ve daha sonra teslime eder. Biz burada, 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla açık alanda kitap okuma etkinliği başlattık. İlgi de hayli fazla oldu. Bu etkinliklerimizle, yeniden halka kitap okuma alışkanlığının kazandırılması çabasındayız.''

ETİKETLER: BEYPAZARI
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber