Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 03 Nisan 2015 - 16:38 Yorum: 0

Beypazarı'nda fidan dağıtımı

ANKARA (AA) – Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü 3 bin 500 fidan dağıttı.Dünya Ormancılık Haftası kapsamında okullarda ve Hanlarönü Meydanı'nda öğrencilere ve vatandaşlara 3 bin...

Beypazarı'nda fidan dağıtımı

ANKARA (AA) – Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü 3 bin 500 fidan dağıttı.

Dünya Ormancılık Haftası kapsamında okullarda ve Hanlarönü Meydanı'nda öğrencilere ve vatandaşlara 3 bin 500 fidan dağıtıldı.

Orman İşletme Müdürü Adem Parlak, yaptığı açıklamada, hafta kapsamında okullarda Sincap Tiyatrosunun gösterilerde bulunduğunu belirterek, bugün de cuma namazı sonrası çam, ceviz ve iğde fidanı dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Ayaş ve Güdül ilçelerinde de fidan dikimlerinin sürdüğüne değinen Parlak, şunları kaydetti:

"Ayaş Cezaevi bahçesine de düzenlenen törenle fidan dikiminde bulunduk. Ayrıca, Ayaş Bayramköy yakınlarındaki 750 hektarlık alana çam fidanı dikimlerimiz sürüyor. Beypazarı İnözü Vadisi'nde erozyon kontrolü olarak, 400 hektarlık alanda çalı teraslı fidan dikiminde bulunuyoruz. "

ETİKETLER: BEYPAZARI
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber