Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Eylül 2014 - 17:03 Yorum: 0

Beyşehir Belediyesi mahalle toplantıları başladı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle toplantıları devam ediyor.Toplantıya katılan vatandaşlar mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları belediye yetkilileriyle paylaştı. AK Parti...

Beyşehir Belediyesi mahalle toplantıları başladı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle toplantıları devam ediyor.

Toplantıya katılan vatandaşlar mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları belediye yetkilileriyle paylaştı. 

AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yaptığı konuşmada Sadıkhacı Mahallesi'nin hizmete susadığını belirterek, Beyşehir ve Konya Büyükşehir Belediyesinin eksik olan bütün hizmetleri tamamlayacağını ifade etti.

Mahalle toplantılarının ilkini Sadıkhacı Mahallesi'nde düzenlediklerini dile getiren Belediye Başkanı Murat Özaltun ise Sadıkhacı Mahallesi'nin kendileri için önemli olduğunu aktardı.

Yeni Büyükşehir Yasası ile daha da güçlendiklerini anlatan Özaltun, "Hizmet için ne gerekiyorsa Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa sorunları çözeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber