Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 12:53 Yorum: 0

Beyşehir Belediyespor Futbol Turnuvasında İkinci Oldu

Konya'nın Beyşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından kamu kurumları arasında düzenlenen kaymakamlık kupası halı saha futbol turnuvasında Beyşehir Belediyespor...

Beyşehir Belediyespor Futbol Turnuvasında İkinci Oldu

Konya'nın Beyşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından kamu kurumları arasında düzenlenen kaymakamlık kupası halı saha futbol turnuvasında Beyşehir Belediyespor ikinci oldu.

Beyşehir Kaymakamlığı tarafından kamu kurumları ve esnaflar arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla iki ayrı kategoride düzenlenen kaymakamlık kupası halı saha futbol turnuvasının kamu kurumları ayağı sona erdi. Bir halı saha tesisinde düzenlenen turnuvada final oynayan Beyşehir Belediyesi çalışanlarından oluşan futbol takımı ikincilik derecesi elde etti. 5 takımın ipi göğüsleyebilmek için mücadele ettiği turnuvada Beyşehir Belediyespor, rakiplerini geride bırakarak finale yükselme başarısını gösterdi. Finalde Mili Eğitim Müdürlüğü ile karşılaşan Beyşehir Belediyespor, çok çekişmeli geçen müsabakada rakibine yenilerek ikincilik derecesi elde etti.

Final karşılaşmasını Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, İlçe Mili Eğitim Müdürü Musa Konuk da izledi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupaları 19 Mayıs'ta düzenlenecek bayram kutlamalarında verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber