Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Kasım 2014 - 15:43 Yorum: 0

Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda kartpostallık kar güzellikleri

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü Milli Parkı kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü.Türkiye'nin sınırları itibarıyla en büyük milli parkı olan Konya'nın Beyşehir ilçesindeki...

Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda kartpostallık kar güzellikleri

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü Milli Parkı kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü.

Türkiye'nin sınırları itibarıyla en büyük milli parkı olan Konya'nın Beyşehir ilçesindeki Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda, ilçe geneline düşen ve yüksek kesimlerde yüksekliği 50 santime kadar ulaşan kar yağışı sonrasında bembeyaz bir görüntü hakim oldu.

Karla birlikte adeta kartpostallık görsel ziyafetin yaşandığı milli park alanındaki ağaçlar da beyaz örtüyle kaplanırken, göl içerisinde yer alan adalar da beyaz gelinliğini giydi. 

Ziyaretçilerin fotoğraflarını çekerek ölümsüzleştirmeye çalıştığı Beyşehir Gölü Milli Parkı her mevsim bir başka güzellik sergilediğini son görüntülerle yine ortaya koydu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber