Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 10:18 Yorum: 0

Beyşehir zabıtadan bayram denetimleri

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent merkezinde faaliyet gösteren market, pastane ve ekmek...

Beyşehir zabıtadan bayram denetimleri

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent merkezinde faaliyet gösteren market, pastane ve ekmek fırınlarına yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşan Kurban bayramı öncesi gıda imalatı ve satışı yapılan işyerlerine yönelik olarak denetimlerini sıklaştırdığını belirtti. Bayram öncesi alışverişe çıkan vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve satışa sunulan gıda ürünlerinin sağlık şartlarına uygun olup olmadıklarının belirlenmesi amacıyla yapılan denetim ve kontrollerin devam edeceğini ifade eden Özaltun, "Zabıta ekiplerimiz rutin denetimlerine ilave olarak kurban bayramı öncesinde pastanelerde hijyen, market ve alışveriş merkezlerinde satılan ürünlerin son tüketim tarihleri ile fırınlarda ise ekmek gramajı kontrolleri yapıyorlar. Amacımız vatandaşlarımıza daha sağlıklı gıda ürünlerinin satılması. Denetimler ara vermeden devam edecek" dedi.

Beyşehir zabıtadan bayram denetimleri

Beyşehir zabıtadan bayram denetimleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber