Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Ağustos 2016 - 13:28 Yorum: 0

Beyşehir’de bir sağlık çalışanı tutuklandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde gözaltına alınan 3 sağlık çalışanından 1'i tutuklandı.

Beyşehir’de bir sağlık çalışanı tutuklandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde gözaltına alınan 3 sağlık çalışanından 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Beyşehir Devlet Hastanesi'nde açığa alınan, aralarında 1 uzman doktorun da bulunduğu 4 sağlık çalışanından 3'ü gözaltına alındı. Sağlık çalışanlarından emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Beyşehir Adliyesi'ne sevk edilen 1 anestezi teknikeri çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 1 uzman doktor ve 1 hemşire ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İki savcı gözaltına alındı

Öte yandan, HSYK tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında yurt genelinde geçici olarak görevden uzaklaştırılan 648 yargı mensubu arasında yer alan Beyşehir Adliyesi'nde görevli 2 savcı hakkında da gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen savcıların işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber