Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2014 - 11:08 Yorum: 0

Beyşehir'de eğitim camiası veda yemeğinde bir araya geldi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, eğitim camiası Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen veda yemeğinde bir araya geldi.Beyşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü iken Bursa ve...

Beyşehir'de eğitim camiası veda yemeğinde bir araya geldi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, eğitim camiası Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen veda yemeğinde bir araya geldi.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü iken Bursa ve Derebucak'a atanarak ilçeye veda edecek Yusuf Karabacak ve Mahmut Göçüncü için veda yemeği düzenlendi. Yemekte zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda verilen yemeğe, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüştü Beğendi, okul idarecileri, öğretmenler ve tayini çıkan şube müdürleri katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Beyşehir'e uzun yıllar hizmet eden Karabacak ile Göçüncü'ye eğitim camiası adına teşekkür etti.

Derebucak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Karabacak, meslektaşlarından helallik isterken, 18 yıl boyunca Beyşehir milli eğitimine  en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını söyledi.

Mahmut Göçüncü ise uzun yıllar görev yaptığı ilçede, Beyşehir'i ve Beyşehir insanını çok sevdiğini ve unutamayacağını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber