Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2014 - 11:53 Yorum: 0

Beyşehir'de jandarma personelinden gaziye ziyaret

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığında görevli jandarma personeli, Güneydoğu gazisi Ahmet Taşkın’ı evinde ziyaret etti.Beytepe Mahallesi'nde oturan 1 yıllık evli Taşkın çiftinin...

Beyşehir'de jandarma personelinden gaziye ziyaret

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığında görevli jandarma personeli, Güneydoğu gazisi Ahmet Taşkın’ı evinde ziyaret etti.

Beytepe Mahallesi'nde oturan 1 yıllık evli Taşkın çiftinin yeni doğan bebeklerine "Hoş geldin" ziyaretinde bulunan personel, Taşkın'a jandarma forsu ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Ahmet Taşkın yaptığı konuşmada, jandarma personelinin ziyaretinden çok büyük onur duyduğunu söyledi.

Jandarmanın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden Taşkın, şunları kaydetti:

"Bayramlarda sürekli bizi ziyaret ediyorlar. Şimdi de bebeğimiz dünyaya geldiği için ziyaret ettiler. Bu ziyarette, gaziliğimi tekrar hissettim. Çok sevinçliyim, Allah razı olsun. Eda’nın dünyaya gelmesinin ardından bu ziyaretle çifte sevinç yaşıyorum diyebilirim. Allahım devletimize zeval vermesin, komutanlarımızı da başımızdan eksik etmesin."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber