Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Beyşehir'de "Tek Rakibim Kendim Projesi"

KONYA (AA) - Beyşehir'de düzenlenen "Tek Rakibim Kendim" adlı matematik projesi ile öğrencilerin TEOG sınavlarında matematik dersinden daha fazla puan alması hedefleniyor.Beyşehir Kaymakamlığı...

Beyşehir'de 'Tek Rakibim Kendim Projesi'

KONYA (AA) - Beyşehir'de düzenlenen "Tek Rakibim Kendim" adlı matematik projesi ile öğrencilerin TEOG sınavlarında matematik dersinden daha fazla puan alması hedefleniyor.

Beyşehir Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile matematik dersinin sevilerek, ilçede genel başarının artırılması ve öğrencilerin matematik kavramları ile sistemlerini daha iyi kavrayabilmesi amaçlanıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, projeye Beyşehir merkez ve tüm mahallelerde bulunan 8. sınıf öğrencilerinin dahil olduğunu söyledi.

Konuk, 23 Şubat-15 Haziran tarihlerinde uygulanacak projeden olumlu netice alınması halinde bu projeye yeni dönemde 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı itibarıyla başlanmasını amaçladıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber