Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Nisan 2015 - 16:58 Yorum: 0

Beyşehir'de toplum destekli güvenlik toplantısı

KONYA (AA) Beyşehir ilçesinde, toplum destekli güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük başkanlığında, HEM Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen...

Beyşehir'de toplum destekli güvenlik toplantısı

KONYA (AA) Beyşehir ilçesinde, toplum destekli güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük başkanlığında, HEM Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda ilçenin güvenliği ele alındı.

Güvenliğin herkesin ihtiyacı olmasından dolayı toplum destekli güvenliğin tesisi konusunda her kesimin görüş ve düşüncesinden istifade etmek istediklerini belirten Başıbüyük, "Amacımız, toplum destekli güvenliğin tesisi konusunda sizin görüşlerinizi almaktır. Bu kapsamda zaman zaman sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri, esnaflar ile güvenlik görevini icra eden birimler olarak bir araya gelip karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz" diye konuştu.

Bir taraftan güvenlik hizmetini sağlamaya çalışanlar ve talep edenleri buluşturup güvenliği daha üst düzeyde sağlamaya çalıştıklarını belirten Başıbüyük, "Bunu yerine getiren kolluğa halkın, sivil toplum kuruluşlarının ve basının nasıl destek verip katkıda bulunabileceklerini masaya yatırıyoruz" dedi.

Başıbüyük'ün konuşmasının ardından kolluk birimleri tarafından sunumlar yapıldı.

Toplantıya, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, kurum amirleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber